Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2009 11:23 - СРЕЩНАТО ИЗ НЕТА
Автор: karina55 Категория: Други   
Прочетен: 2264 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 16.12.2009 19:43


мрънкалото - Цялата история на битката за изграждане на Нова България от 1989 насам е белязана с противостоянието между добрата съзидателна воля и волята за грабеж на всяка цена.
Тези, които искаха да градят, можеха да се опрат само на... думи. Едни хора изговаряха, че ще работят за градежа.
Днес обвиняваме Желю, Филип, Иван в наивност при избора на хора. Но те трябваше да избират хората за работа според думите им - писани или говорени.
Срещу себе си строителите имаха система, наследила ленин-сталинския опит в работата с кадрите. Система, проникнала във всички слоеве. Система, предлагаща силови методи за безнаказан грабеж на труда с помощта на държавната машина и в полза на всеки, който докаже с безогледността си правото да бъде номенклатурен кадър. Система, която е продължава да дължи всички лостове в страната - икономическите, силовите, СМИ, - и която има поддръжката на криминални международни корпорации и на путиновите пети колони.


Разбира се, предателствата не закъсняха. Всеки път боли. Но ние би трябвало вече да сме свикнали. Нещо повече - би трябвало да излезем със своя система за подбор на хора, за мотивиране на избирателите, за работа срещу системата на грабежа.
Тогава медийните акции на явор дачков или николай михайлов няма да вредят, защото ясно ще се вижда, че те не предлагат нищо повече от думи. Те никога не са градили нещо. Не са се и опитали дори. Мечтаят да рушат, мечтаят шумно, упояват се от публичността, минават в транс... а публиката им се състои само от тези, които жалят по татовото време или се радват на награбеното от неговите наследници.


дачков и михайлов никога не са повишавали окситоцина ми - фалшът и мизантропията им за мен са били винаги очебийни. Но откъде-накъде нено димов и антонела понева ми се виждаха читави!?? Има нещо сбъркано явно в подбора на кандидатите за "десни" политици...

Дано по-малко вярваме на думите, а повече подбираме хората по делата им.
Нямаме нужда от говорители. Имаме нужда от примери.
......................................................................................................................................................
требич - ние обикновените граждани с десни убеждения искаме да получим от вас отговор на следните въпроси, касаещи бъдещото на нас и нашите деца.
1.Нуждае ли се България от нова Конституция и ако да какво предлагате?
2.Как и с какви реформи ще върнете доверието на Европа и европейското финансиране?
3.Как и в какви срокове ще реформирате съдебната система и правоохранителната система?
4.Как и в какви срокове ще реформирате здравната система?
5.Как и в какви срокове ще реформирате образователната система
6.Как и в какви срокове ще отстраните всички административни пречки пред бизнеса.
7.Как ще се преборите с корупцията и мафията?
Сега, когато цял свят се възхищава от Обама не е лошо да се поучим от него, как се обединява нацията в условията на криза. Обама се върна към корените на американската демокрация и това, което са завещали Линкълн и дедите му.
Би следвало и ние да се обърнеме към завещанието на нашите деди, основатели на съвременна България. Посланието им е просто и седи на входа на Народното събрание.
"Съединението прави силата"
Запомнете това послание и знайте, че ни омръзнахте с вашите лични дрязки и нападки.
Искаме да ни представите визията си за развитието на Европейска България чрез разработени конкретни политики.......
......................................................................................................................................
МИ6 - Ако "кумулираният" от Иван Костов вот бъде по-значителен това във всеки случай няма да е благодарение на Вашите усилия.Ако не е достатъчен при всички положения аз няма да Ви се извинявам защото за мен този въпрос е жизнено важен за България.А за Вас от жизнена важност е ликвидирането на Иван Костов като политик.Всичките ви обяснения по този въпрос са крещяща лъжа.Защо ,ще ме попитате?
Когато Иван Костов си тръгна от ПОЛОТИКАТА защо се юрнахте да го молите коленопреклонно да оглави новосъздадената партия?За да можете малко по малко да обезкръвите и него и напора на дясно, истински дясно,ориентираните българи,които имаха силата и желанието да работят за възраждането на държавата си като една достойна и уважавана в света страна.Вие и тези като Вас служите на интернационалната комунистическа мафия и работите за утвърждаването `и в целият свят с целият неин примитивен морал и низките `и античовешки апетити за контрол и владичество.
Няма да се извнявам.Ще Ви порицая и ще Ви низвергна като въплъщение на чудовищната човешка глупост и низост.
Иван Костов носи в себе си черти на нашите бащи,тези,които не можаха и за момент да приемат псевдо величието на георги димитрови и осъзнаха гибелността на ленинските умотворения още като ги съзраха.Нищо,че те,бащите ни,са били от обикновени,дори бедни семейства.Те просто бяха интелигентни,много трудолюбиви и много родолюбиви.Но не бяха нито простаци,нито генетични съдисти и подлеци.
За мен Иван Костов е кауза за България.Той има мисия и ще носи своят кръст.А ние ще му помагаме.Дали ще има достатъчно разбиращи и умни хора,които да успеят да го идентифицират като истинският можещ и честен политик - това вече е кръстът на България и българите и ще си го насят те.
.........................................................................................

какво точно е станало през 2001-ва? През 2001-ва именно целокупният български мъдър избирател избра Величествения измамник с потресаващо мнозинство, вместо да прояви капка разум и да даде право на правителството на ОДС за поне още един мандат да довърши започнатите реформи. Та не виждам за какво се тръшкате и чия вина търсите в момента. В случая ОБИКНОВЕНИТЕ ЧЛЕНОВЕ плюха на лидерите си и се юрнаха към нови химери. Въобще - докога все някой ще ни е виновен

 ...............................................
 

1.      Не случайно има виц за българите, че сами се теглят в казана, когато попаднат в ада. Винаги съм се чудил, защо всички са недоволни от “Партията”, а гласуват за нея или се правят на “ентелигентни” и обсъждат проблемите на Дясното, като после самодоволно заявяват “аз няма да гласувам”. Добре, но човек има два избора - Ляво и Дясно. И като не гласуваш оставаш избора на другите - тези, срещу които говориш и чиито действия осъждаш. Излиза, че сме все акълии и затова “наказваме” глупавите от “дясното” и оставаме левите да си правят каквото искат. Вече 8 години. Браво на нас. Нали сме пичове, сега пак ще оплюем всички от СДС и ДСБ и отново ще “протестираме” като не гласуваме. За кефа на останалите. С нашия акъл оставихме 8 години държавата да затъва, а ние обсъждахме принципно грешкита на тези и онези, за които не излязохме да гласуваме. Аз лично винаги съм гласувал, но заради “протестиращите” и аз и моето семейство затъваме с всички останали. Мисля, че завистта и злобата трябва да ни оставят и да не даваме ухо на тези, за които в статията си господин Инджев е казал всичко, което трябва. Приятели, не забравяйте, че държавата не остава без управление и това, че умувате и не гласувате е …..
Понякога е хубаво да не се правиш на много умен.
..........................................

Именно това "дребнаво и злонамерено втренчване" на комсомолските СДС апаратчици им пречи да гледат напред и да предложат наистина нещо градивно ! Иван Костов им бил виновен за всички предишни неудачи. Макар и неодобрен, бил кандидат за член на БКП. Е, и какво следва от това ?
Ами Бойко Борисов е бил не кандидат, а истински член на БКП и е завършил школата в Симеоново и на всичко отгоре е бил телохранител на Тодор Живков и шеф на силова групировка. Той, значи, може да бъде партньор на СДС, а един икономист-математик с 4 годишен опит на премиер (при това безспорно най-успешния за последните 20 години !) не може да бъде партньор на СДС !?!? Що за идиоти са тия Сотировци, Юруковци, Радоновци, Ивановци и прочие безлична апаратна паплач ?

 

"Кой е най-добрия министър председател на България?" Костов министър председател на правителството на СДС!
През 1997 г. имаше свръх очаквания после се поразочаровахме, но сега след време виждайки корумпираността на Царските хора и безобразията на днешните, помнейки Виденовата инфлация и Лукановото нямане, а и мутризацията при Беров за "най-малко лошия министър председател на България" си остава управлението на СДС с Мин-Председател Костов. просто нама друг!
червените повтарят изтърканите лъжи. за "Костов разрушителя". Ама какво точно е разрушил не казват!
Истината е че създадената преди 10 ноември морално остарялата и некомпетентно организирана промишленост издишаше, Луканов доокраде и раздаде на свои хора, при Беров и мутрите още доокрадоха и източиха предприятията. Виденов не направи нищо да стабилизира, напротив банки фалираха,а лева се срина! Така че вече всичко бе паянтово, окрадено и разрушено. От горната компания Костов е най-малко виновен за сегашния ни хал. Симеон бе много по некомпетентен а правителството му бе много по корумпирано - дълга. тракия, БТК ..... да не говорим за Беров(Доган) и сегашната корумпирана тройна коалиция!!
Срещу всичко това единствено споменават Балкан, дело на Ал.Божков (който сега е в СДС а не в ДСБ), и то като се има предвид че Балкан бе пред фалит!!![/b]
така че през тези "20 години преход (демокрация)" едни са рушали - други стабилизирали. Но времето на стабилизиране е по-малко!
Има и друго интересно - Ако Костов си бе препълнил гушата щеше да има много пари и да купува журналисти, медии да го хвалят, социолози да му дигат рейтинга, а то сега вижте - повечето поръчкови журналисти пишеха срещу него, поръчковите социолози изкуствено му намаляват рейтинга.... Излиза че или е глупав или няма много пари!
................................................

 1.      Стратег е Костов! Целта е да бъдат спечелени гласовете на ТВЪРДИТЕ десни, нали? Те са една и съща величина гласоподаватели - като една кофа с вода - 5% от всички гласоподаватели. Но партиите са две - като две тенджери. Едната е малка - ДСБ 1%, а другата голяма - СДС 4%. Какво ще стане, ако голямата тенджера бъде захлюпена за изборите(проблеми около регистрацията, разкол, интриги и т.н. мръсни номера…)? Една голяма част от десните, като не могат в СДС, щат не щат ще налеят вода в тенджерата на ДСБ. А Иван Костов ще ходи да търси по-голяма тенджера - за около 4-5% …Колкото да влезе в следващия Парламент…А и не е той, който не иска обединение - те, от СДС, се дърпат…Стратег е Костов! Ама селски…Защото не си дава сметка, че точно твърдото дясно ядро го припознаха като троянски кон на БСП. И целта на тези десни гласоподаватели не е да вкарат Костов в Парламента, а да изгонят комуноидите от власт. И затова ще заложат на сигурния коз - ако СДС го няма на изборите, по-скоро ще гласуват за ГЕРБ! Или ще отидат да “гласуват” за гъби…но не и за предателя Иван Костов…
........................................................

мрънкалото - Къртът рови, но на гърба си го хвърля.
Сляпо, глухо, рие ли рие.
Каква е каузата ти, демокърт?
Да въведеш в обращение прозвище спрямо уважавания и от враговете си Иван Костов, което само в азиатска културна среда може да се възприеме като обидно - това ли е твоята гордост?
Олял си се от радост, заровен в калта си, и за какво - че вестниците на Ирена Кръстева възприели прозвище, изобретено от главицата на кърт.
Иван Костов е женихът на България.
Би бил булката на страната ни, ако името й беше в мъжки род.
Е, за някои пълзящи и ровещи твари сватбата е само едното онождане - въпрос на личен опит.
Други се венчават и създават поколение, с което да се гордеят.
Свят голям - място има и за къртове, и за хора.
----------------------------------------------------

-          човек мненията във форума с просто око може да види ,че плювачите по Костов са три основни групи:
-първо :червените бетонни глави ,които мразят Костов и всичко демократично /но най много него/защото са стари комуняги,синове на стари комуняги и внуци на стари комуняги и за тях страхът ,че Костов може да участва в управлението след изборите е стряскащо.
-второ: това са хора които се бият в гърдите ,че са били седесари и антикомунисти ,но видите ли Костов не е оправдал надеждите им и ги е излъгал,и за това за тях/излъганите/ той трябва да напусне политиката.
-трето: тук се намират "позиналците".Това са индивиди които са готови да "позинат"/На диалект тази дума означава да гледаш тъпо с отворена уста и да не разбираш какво ти говорят/ след всеки нов курдисан от червените кукловоди месия.Позиналците гласуваха за Жоржи,за мадридския айдук,за Волен,ще гласуват за Консерваторо и голяма част и за пожарникаря.
Между другото 97 година гласуваха и за СДС и Костов ,но тогава бяха докарани почти до гладна смърт и пенсии 2 долара и заплати 5 долара.И така тези индивиди трябва да плюват Костов защото "месията" и той плюва и защото са глупави
Първата група ги разбирам за позицията им -така е казала мама-партия и те затова са бетонни глави да слушат и да не мислят.
Третата също-глупостта ходи по хората и винаги ще има тъпаци ,които ще вярват че ще ги оправи Царо или Янето,или Бойко,или Волен
Втората група е най-разнолика /но обединена от омразата срещу Костов/-тук има със сигурност седесари ,които са чакали да топнат пръстче в меда,но са ги отбичили.Има хора с високо мнение за себе си ,но иначе са въздух под налягане и използвайки анонимноста на форума и плювайки срещу силна личност като Костов искат да докажат на себе си ,че са "нещо".
Но всички тези псевдодемократи,псевдосини от втората група не пишат и един ред срещу тройната коалиция,срещу комунистите,срещу Доган.
И никой от тях не казва ,че трябва да изгоним от властта точно тях

......................................................................................
. Когато решиш да гласуваш, гласувай така сякаш избираш някой за 4 (четири) години, а не за 4 седмици. Отиваш на избори, не на мач. Научи се да ИЗБИРАШ, да гласуваш "ЗА", а не само да псуваш и да наказваш с "ПРОТИВ".

2. Когато бленуваш по "силната ръка" си спомняй за другите "силни" преди нея.

3. Съди за хората (партиите) по делата (политиките) им, а не по големите им приказки (обещания).

4. Винаги когато "услужливи медии" ти предлагат лесно, бързо, евтино и безболезнено решение на твоите проблеми бъди нащрек. Помисли върху въпроса "кой плаща и защо?".

5. Винаги когато "услужливи медии" ти предлагат лесно, бързо, евтино и безболезнено решение на твоите проблеми бъди нащрек. Помисли върху въпроса "кому е изгодно?".

6. Безплатен обяд няма ! 
Коя е Соня Колтуклиева? 22 юли 2009

„Хващам се на бас, че следващият премиер няма да е Бойко Борисов!”. Под това заглавие Шоу публикува интервю със Соня Колтуклиева. Гневната първосигнална реакция на софийския кмет беше: “Коя е тази Колтуклиева?”. Ако бе попитал Бил Гейтс например, щеше да получи отговор.
За да влезе в час претрупаният с кметски ангажименти, с футболни и тенис-турнири Борисов и други като него, 19’ предлага кратък, но съдържателен разказ за кариерата на Колтуклиева.
Соня е запазена марка в българската журналистика и в пиара. Когато се наливаха основите на демокрацията в България, Колтуклиева бе любимата журналистка на Иван Костов, близка бе с премиера Филип Димитров и вицепремиера Димитър Луджев.
През 1994 г. Соня става кръстница на първото и най-известно обединение на едрия български бизнес: Г-13. Тя е единствената журналистка, допускана в затворения кръг на Илия Павлов, Емил Кюлев, Васил Божков, Ангел Първанов, Борислав Дионисиев, Младен Мутафчийски, Красимир Стойчев… Нейният телевизионен филм за Г-13 се съхранява в златния фонд на БНТ.
По същото време Колтуклиева заснема поредица от филми за руско-българските икономически отношения и слага началото на култовото предаване с още по-култово име „Партньорство за бизнес”.
Колтуклиева е първият български журналист, успял да получи разрешение за снимки на Нюйоркската фондова борса, при това й се предоставя уникалния шанс да предава от студиото на CNN. Поставя началото на ТВ филмите за българските общности в чужбина с репортажи за нашите сънародници в Роке Саенс Пеня, Монтевидео, Лас Вегас, Лос Анджелис, Ню Йорк, Ванкувър, Торонто, Монреал, Франкфурт, Берлин. Още се излъчват по българските телевизии филмите й за Япония, Китай и Южна Корея.
Досега само две блондинки са успявали да убедят властите на Аржентина да отворят за тях недостъпния президентски дворец „Каса росада” в Буенос Айрес – Мадона и Колтуклиева.
В началото на новото хилядолетие Колтуклиева е първата българска журналистка, поканена в империята на най-богатия човек в света Бил Гейтс – Редмънд, частният град на „Майкрософт” край Сиатъл.
Когато тя се обръща към най-богатия човек в света с „г-н Гейтс”, той й отвръща: “Навярно говорите за баща ми, той е г-н Гейтс. Аз съм просто Бил”.
По-сетне във Виена Колтуклиева прави неотразимо впечатление на бившите държавни секретари на САЩ Мадлин Олбрайт (споделят си общата страст към брошките) и на Хенри Кисинджър, който я пита:” Всички ли българки сте толкова хубави и толкова напористи?!”
Колтуклиева е първият медиен съветник в България на човека, който направи банкерката Цветелина Бориславова много, много богата – исландския мултимилионер Тор Бьорголфсон, вече бивш собственик на СИбанк, Балканфарма, БТК.
На нейните пиар консултации се доверява и граф Стефан фон Найперг, чието родословие тръгва от Наполеон и Хабсбургите.
С личното разрешение на легендарния Рем Вяхирев, първият руснак, попаднал в класацията на „Форбс” за най-богатите световни магнати, Колтуклиева влиза в светая светих на руската „държава в държавата” - газовият гигант „Газпром”, при това в много драматично време – газовата война между Москва и София и прави два филма за БНТ. През 2001 г. с частен самолет на „Лукойл” обикаля от Москва до Екатеринбург, Перм и Нижний Новгород в компанията на шефовете на петролния гигант и на елитни български бизнесмени.
През 1998 г. като ТВ водеща Колтуклиева за първи път влиза в мадридския дом на българския монарх в изгнание Симеон Втори. На чаша българско вино те разговарят за испанския туризъм, който отваря вратите към просперитета на съвременна Испания след разрушенията на гражданската война. Както се казва в такива случаи, това ще се окаже „съдбоносна” среща.
Десет години по-късно Колтуклиева е главен секретар на Съюза на инвеститорите в туризма: най-авторитетната организация, на която сега се възлагат надежди за обединението на бранша. Тя е медиен консултант на Ветко и Маринела Арабаджиеви, Петя Славова, Валентин Йосифов, Радка Минева, Красимир Станев, Стефан Шарлопов, Бедо Доганян…
В политическите среди е добре известно, че докато е премиер, Симеон Сакскобургготски редовно кани на разговори Колтуклиева, която по негова поръка става медиен съветник на мандатоносителите на НДСВ. Колтуклиева е приятелка с най-известния син на Царя – Кирил Сакскобургготски, с когото се среща в любимия си град Лондон ( там от 2 години учи дъщеря й Венета).
По въпросите на туризма с Колтуклиева се съветва и вицепремиерът Ивайло Калфин, който наскоро оглави мега комисия, призвана да ръководи най-проспериращата българска индустрия.
…По времето, когато телохранителят Борисов масажира ушите на Тодор Живков, Соня е най-младият член на Управителния съвет на елитния по онова време Съюз на българските журналисти. Докато бъдещият Генерал марширува по плаца на симеоновската школа за пожарникари (и полицаи), Колтуклиева следва във факултета по журналистика на Софийския университет с Диляна Грозданова и Светла Петрова, Валери Тодоров и и Джими Найденов, с главния редактор на в.”Пари” Стефан Неделчев, с депутата Станимир Илчев
...................................
все  този онзи - има още доста време докато изтече втория президентски мандат на Гоцето. Дотогава ще му лъснат поне 10 афери, може и слугата му Борис Велчев да си иде. Простия и алчен селяндур от Сиришник вече няма как да контролира Бойко. Чавдар Чернев, който им е връзката, отдавна няма влияние над премиера. Веселото е, че на Бойко ще му сърбат попарата тия, дето го вкараха в голямата игра - генералите от "Банкя", до един стари комунисти и путинисти. Дори и НСО-то вече няма да контролира Първанооглу, Бойко затова вкара Емил Димитров от Етрополе в парламента

Инфо – все този онзи - Всички големи кръчмари знаят как идва алкохола на Пещаците и на Миньо Стайков - в бъчви. Водка Флирт и други подобни спиртни боклуци се докарват в бидони, дават им се и празни бутилки. Със спестените пари дори от малкото платени акцизи Пещаците строят хотели по морето и го водят това упражнение като инвестиция. Същият номер с фалшивите бандероли ще се получи и с цигарите им, просто още хватката не е обработена и Пещаците ги е шубе от Филип Морис да не сезират европейските комисии. Само вижте как агресивно и в разрез със закона си наложиха цигарите Мерилин - то не бяха платени скрити реклами по телевизиите, по сайтовете, то не бяха чудеса. Комисията за защита на конкуренцията си затваря очите и не налага глоби. Намеси се само като Пещаците и другия бандит Миньо Стайков си мериха мастиките.

Естествено, че първо трябва да се започне от алкохола и да бъдат ударени Пещаците и Миньо Стайков. Генерал Ваньо Танов да си спомни кой единствен го подкрепи на изслушването пред комисията (случаят Иван Рилски, Дъбчето и Велчев), а не сега да слуша глупостите на спуснатия му Ревизоро. Монтерей още командва на митниците и ще продължава да командва, докато не бъде ударен премиера в сянка Вальо Златев.

 ................................
Българският простак,какъвто за съжаление е над 80% от природонаселението на България:
-Мрази Америка респ.САЩ
-Мрази амриканските президенти които за него са венолюбци и империалисти
-Мрази капитализъма и капиталистите.
-Мрази богатите и успели български предприемачи и търговци като ги нарича крадци и мошенници;
-Мрази пазарната икономика и конкуренцията
-Мрази приватизацията и я нарича кражба
.-Мрази евреите и защитава палестинцинте и талибаните
-Вярва че САЩ сами чрез ЦРУ са си взривили кулите близнаци в Ню Йорк
-Вярва че американците не са отишли на луната и видеоснимките за това са монтаж и фалшификация
-Мрази империалистите и европейците като колониалисти
-Мрази българската буржоазия която правилно е избита и вкарана в лагери след Девети септември
-Мрази Горбачов и Елцин като предатели
-Мрази учените, умните хора и успелите българи.
-Обича Русия и величае Съветският съюз
-Обича живота си по време на социализма
-Обича Фидел Кастро,Уго Чавес, Че Гевара,Иран и Ирак на Садам Хюсеин
- и още и още....

Как при тази негова шизофренична нагласа и омраза да не мрази Иван Костов като му приписва качества които той въобще не притжава-като агент на КГБ, политически син на Луканов,присвоил и откраднъл милиони и дори милиарди.Цялото черноморие е негово, всички бензостанции в София и страната са на жена му Елена,баща на корупцията и корупционните схеми(любими изрази-щампи на Яне Янев Питокио) и пр. и пр..


 

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. karina19 - Цвятко Цв.
16.10.2009 20:23
В управлението на фирма "Специализирани бизнес системи" АД, които са получили поръчката за 129 716 лева е известният шестак Цвятко Цветков. Това е червена фирма, която е печелила и други държавни поръчки за стотици хиляди левове
цитирай
2. анонимен - :))))
19.02.2010 12:08
Дмитрий Медведев е висок само 162 см


Свалиха руска пиеса заради ръста на президента

Пиеса, озаглавена "Добре дошло, смешно джудже!", която трябваше да бъде представена в театър в руския град Омск, беше свалена от сцена заради предстоящата визита там на руския президент Дмитрий Медведев.

Общинските власти на сибирския град се притеснили, че заглавието може да се стори обидно на Медведев, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Руският президент е висок само 162 сантиметра и често пъти е обект на шеги заради ръста си. Медведев е с 8 сантиметра по-нисък от предшественика си Владимир Путин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: karina55
Категория: Други
Прочетен: 1675412
Постинги: 84
Коментари: 1076
Гласове: 288
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930